Fun Snowman Kindergarten Games Android için

(0)
  • Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

Eğlenceli Kar Adamı Anaokulu Oyunları: Çocuklar için bayram eğlencesi ve öğrenme macerası.

Eğlenceli Kar Küpü Anaokulu Oyunları, Family Play Ltd tarafından geliştirilen ve ücretsiz olarak sunulan bir Android uygulamasıdır. Eğitici oyunlar kategorisine girer ve özellikle 5 yaş ve üzeri çocuklar için tasarlanmıştır. Oyun, eğlence ve öğrenmeyi mükemmel bir şekilde birleştiren, erken çocukluk okuryazarlığını geliştirmek için 12 farklı etkinliğe katılmaya teşvik eden sevimli bir kar küpünü içerir.

Oyun, anaokulu öğreniminin temellerini, desen tanıma ve sıralama, yazım, nesnelerin eşleştirilmesi, renkler, şekiller ve hayvanlar ile çeşitli matematik kavramlarını öğretmeyi amaçlar. Sayı tanıma, eşleştirme oyunları, karşılaştırma, yazım ve desenler gibi birçok ortak çekirdek anaokulu becerisi sunar. Oyun etkileşimli ve çekici olup, olumlu teşvik, profesyonel anlatım ve eğlenceli müzik içerir. Çocuklar için öğrenme ve eğlence dolu kesintisiz bir oyun deneyimidir.

Program diğer dillerde mevcuttur

Fun Snowman Kindergarten Games Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 3.25

(0)
  • Güvenlik Durumu

Fun Snowman Kindergarten Games hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Fun Snowman Kindergarten Games denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.